Transport Mobila Cluj cu personal profesionist la preturi avantajoase

Transport Mobila Cluj-Napoca

transport mobila cluj
transport mobila cluj

Transport Mobila Cluj-Napoca este pt. noi un serviciu de transport pe care il tratam cu maxima seriozitate. Avem prilejul de ne a arata adevarata calitate in fata clientilor nostri. Nu dorim sa fim lideri de piata, ci vrem sa avem clienti care ne recomanda. Dotati cu dube de 3.5 tone, suntem la doar cateva secunde distanta de dvs. Transport de Mobila in Cluj-Napoca este un serviciu complet, asigurat de o echipa tanara si experimentata. Echipa noastra va va ajuta in caz de nevoie cu diferite servicii:

Transport Mobila Cluj-Napoca

– Estimarea costurilor, si a masuratorilor pentru transport mobila
– Manipularea mobilierului
– Servicii de infoliere cu folie aerate
– Servicii de infoliere cu folie pentru impachetari
– Fixarea mobilierului cu chingi pentru siguranta la transport

Transport de mobila Cluj Napoca se adreseaza atat persoanelor fizice cat si juridice. Sunati-ne pentru o programare acum! Pretul incepe de la 80 RON in Cluj-Napoca. Este prioritar pentru noi sa avem un client multumit. Asta facem de cca. 5 ani pe piata de servicii de transport mobila. Mereu aproape de client! Aceasta este deviza pe care mizam! Clientii nostri nu au avut de adus reprosuri la adresa serviciilor prestate de noi.

Transport Marfa Cluj-Napoca pe o piata de criza reprezinta intr-adevar o provocare. Suntem siguri ca avem un raport calitate-pret greu de depasit. Gasiti la noi preturi avantajoase pentru un Transport de Marfa, acesta incepand de la 80 RON. Transport de Marfa in tara incepe de la 1.7 RON / KM. Tariful este calculat pe o distanta  dus-intors. In dubele noastre de 3.5 tone putem avea la transport bagaje, cutii sau paleti. Transport Mobila Cluj-Napoca se desfasoara in conditii foarte bune. Nu trebuie sa va faceti griji pentru siguranta transportului.
Mutari Firme Cluj-Napoca

transport mobila cluj
transport mobila cluj

Mobila greu de carat? Prea multe obiecte? Stati linistiti! Echipa noastra nu va va dezamagi! Servicii complete de infoliat, impachetat si incarcare-descarcare, sunt acum disponibile la preturi mici pentru dvs. Daca mobila pe care o transportam necesita demontare si apoi montare, nici o problema! Avem specialisti care se vor asigura ca totul decurge fara a pune in pericol mobila dvs. Pe scurt, va ajutam sa va mutati! Fie ca aveti nevoie de Mutari Firme Cluj-Napoca, sau Transport Relocari Cluj-Napoca, nu ezitati sa ne contactati! Sunati acum! Nu veti regreta! Preturile foarte bune le gasiti la noi! Sunteti la doar un click distanta!

Servicii de Transport Mobilier in Cluj-Napoca pentru toate buzunarele! Comunicarea este foarte importanta pentru noi. Serviciul de transport mobila Cluj se poate realiza cu ajutorul dubelor de 3.5 tone. Sunt situatii in care mobila dintr-un apartament depaseste un volum de 11 m3. In aceste cazuri, va stam la dispozitie cu camioane de 7.5 tone. Stresul dvs. a luat sfarsit! Cautati oferte, dar nu veti gasi mai ieftin! Nu este nevoie sa cautati pe zeci de site-uri! Cu ce suntem primii? Pret, calitate, siguranta si rapiditate!

*pretul presupune transportul produselor pe o distanta de maxim 3.5 km fata de sediul nostru care se afla in Cluj-Napoca,str. Aurel Vlaicu nr.2