Contact transport marfa in Cluj

Contact Transport marfa in  Cluj si mutari mobilier Cluj

contact transport marfa cluj
contact transport marfa cluj

Completand formularul de contact de mai jos puteti  intra in contact cu unul din dispecerii nostri de transport alocati pentru serviciul de transport marfa si mobilier. Compania noastra ofera cele mai bune servicii de transport marfa in orasul Cluj, transport mobila Cluj, mutari mobila Cluj, mutari firme Cluj. Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa completati formularul de contact transport marfa in Cluj. Beneficiind de autoutilitare noi putem sa venim in sprijinul dvs. cu cele mai ieftine servicii de pe piata, oferindu-va de asemenea garantia calitatii muncii prestate de noi.Pentru serviciul de transport marfa va rugam nu ezitati sa ne contactati la urmatoarele numere de telefon:

Contact transport marfa Cluj


ADRESA:
str. Aurel Vlaicu , nr. 2
TELEFON1: 0752-816.138
TELEFON2: 0742-980.519
TELEFON3: 0725.969.796
E-MAIL: office(at)transportmarfaincluj.ro
WEB: www.transportmarfaincluj.ro


captcha

Fiind o firma intr-o continua expansiune pe piata transporturilor, cautam colaboratori  pentru serviciile din Cluj pe tot teritoriul Romaniei si Uniunii Europene. Experienta noastra ne recomanda pentru prestarea diferitelor servicii de transport marfa la cele mai inalte standarde din domeniu. Echipa noastra de manipulatori se va asigura mereu de transportul obiectelor dvs. in bune conditii de la o locatie la alta. Pentru orice transport, manipulatorii nostri vor avea grija ca bunurile dvs. sa fie infoliate corespunzator in asa fel incat sa nu existe riscul deteriorarii lor.

Serviciile noastre rapide si profesioniste mutari mobila Cluj, mutari bagaje Cluj, debarasari mobila veche Cluj le gasiti la cele mai mici preturi de pe piata. Oferim servicii de transport in orasele din Cluj-Napoca: Chinteni, Apahida, Floresti, etc.

Ne diferentiem prin seriozitate, promtitudine si punctualitate indiferent de natura lucrarii. Tariful incepe de la 50 ron/cursa in Cluj Napoca si este estimat in functie de cantitatea sau volumul de marfa transportat, distanta si timpul alocat transportului. Apelati cu toata increderea la servciile noastre de transport si mutari mobila in Cluj-Napoca!