Teherszállítás Cluj – szakmai szolgáltatások a legolcsóbb árakon

Szállítás, fuvarozás, mozgatás, költöztetés

 

A cégunk által kinált  két leggyakoribb szolgaltatás az áru szállitás és a koltoztetés ugy Kolozsvár teruletén  mint a városon kivul is,  3.5 tonnas  össztömegu  kisteherautóinkkal. Vannak olyan helyzetek, amelyekben rakomány nagyobb mint  15 m3. Ezekben az esetekben, 7,5 tonnás teherautót is tudunk biztositani.

Legyen szó raklapos áru, építőanyag, vagy bármi egyéb berendezési tárgy teherfuvarozásáról, hívjon minket bizalommal a 0752-816138, 0742-980519 es 0725-969796 telefon számokon es azonnal megyunk  !

A prioritás számunkra, hogy az ügyfél elégedett legyen . 5 éves tapasztallattal rendelkezo ceg vagyunk,   a költoztetes es a fuvarozás teren. Mindig  az ügyfél  mellett lenni a mottonk  ! Ügyfeleink eddig meg  nem hoztak szemrehányást a  szolgáltatásainkrol .

A stressznek vége! Böngéssze át a kinálatokat , nem fog találni olcsóbbat! Nem kell keresni egy tucat oldalon mert mi vagyunk az elsők ár, minőség,biztonság és sebesség szempontjábol !

Az áraink  1 RON / KM* – tol indulnak Kolozsvár teruleten .

Fuvarozás :

Mindennemű belföldi fuvarozást vállalunk, 3.5 tonna össztömeg kisteherautóinkkal.

Bárminemű áruszállítást, teherszállítást vállalunk az ország egész területén, asztalos műhelyeknek bútorok kiszállítását is vállaljuk, cégek, de akár magánszemélyek részére. Vállalunk továbbá szerződéses alapú, folyamatos áruszállítást, csomag kiszállítást, valamint rendezvény-költöztetést a megkezdéstől a lebonyolításig.  A fuvarozás során mindig figyelünk arra, hogy tartsuk a megadott határidőket. Tisztában vagyunk azzal, hogy a ránk bízott cikkeket már várják. Azt is tudjuk, hogy partnereink nemcsak az árut bízzák ránk, hanem a jó hírüket is, hiszen, ha késünk, az rájuk is rossz fényt vet. Éppen ezért sofőrjeink szigorú menetrendet követnek.

A fuvardíjak megállapítása központi kérdés. Mivel tartós partnerségi viszony kiépítését tűztük ki célul, minimális árréssel dolgozunk. Sokkal többet számít nekünk az, hogy legközelebb is minket hívjon, mint az, hogy a lehető legtöbb pénzt keressük egyetlen fuvaron. Ha minket választ, biztos lehet abban, hogy korrekt ajánlatot kap.

A mi  cégünk a legkisebb piaci árakat használva szállitja  rakományt ugyfeleinek .

Tehertaxi szallitas :

Ha röviden szeretnénk jellemezni ezt a szolgáltatást, akkor a következőket mondanánk, erről az utóbbi időben méltán népszerű szolgáltatásunkról… A pontból B pontba eljuttatni 1-2 berendezési tárgyat, hosszan tartó pakolás nélkül, fix díjért. Magyarán ez egy ilyen  felrakjuk – lerakjuk művelet. Sokan összekeverik a költöztetéssel, vagy egyéb bútorszállítással, amikor emeletekről emeletekre kell cipekedni egy vagy több kanyarban.

Tudjuk, hogy ügyfeleink elégedettsége szempontjából melyek a legfontosabb tényezők, ezekre különösen nagy hangsúlyt fektetünk munkánk során. A célunk nem csupán az, hogy az adott termékeket elszállítsuk a kért helyre. Mindenesetben arra törekszünk, hogy partnereinkkel hosszú távú kapcsolatot építsünk ki, amire csak akkor van esélyünk, ha képesek vagyunk maradéktalanul kielégíteni igényeiket.

A csomag mérete miatt nem tudja feladni postán? Vagy csak sürgeti az idő? Nem áll rendezésére személygépjármű? Vagy személygépjárműjébe már nem fér be a küldemény? Itt a megoldás! Tehertaxi szolgáltatásunkat Önnek találták ki! Igénybe vehető a hétfotol  szombatig ,  akár aznapi szállítással, de legrosszabb esetben másnapi kiszállítással.

Koltoztetés :

A legtöbb költöztető cég, csupán egy teherautót és egy sofőrt biztosít ügyfelei számára.   Partnereink kényelme érdekében mi jóval többet kínálunk ennél. Természetesen nem kell minden szolgáltatásunkat igénybe vennie. Kiválaszthatja, hogy mely feladatokat szeretné elvégeztetni velünk, és csak azért kell fizetnie, amiért szeretne.

Ezt a szolgaltatast a cegunk nagyon komolyan vesszuk. Megvan a lehetőség, hogy megmutassuk az igazi minőséget ügyfeleinknek. Nem akarjuk, hogy piacvezetők legyunk , de azt szeretnenk , hogy az ügyfeleink meg legyenek elegedve a szolgaltatasainkkal. Felszerelt 3,5 tonnas furgonjainkkal es fiatal tapasztalt  csapatunkkal  mi csak pár lépésre vagyunk onoktol egy teljes körű szolgáltatást vallalva . hogy a fiatal és tapasztalt csapat

Ránk bízhatja többek között

  • a csomagolást,
  • a bútorok szét- és összeszerelését,
  • a lomtalanítást,
  • a rakodást,
  • a szállítást,
  • kisebb villanyszerelési munkákat, például csillárok, mosógépek, mosogatógépek és egyéb háztartási gépek ki- és bekötését,
  • kisebb asztalos munkákat, mint amilyen a szekrénysorok beállítása,

 

A költöztetés előtt – ingyen – felmérhetjük a helyszínt, ami után fix árajánlatot adhatunk, így nem kell attól tartania, hogy költségei magasabbak lesznek, mint amire előzetesen számított.

Bútorszállítással kapcsolatosan keressen minket a hétfőtől – szombatig  és mi levesszük a terhet a válláról!

Ha Ön azt akarja, hogy a költöztetés ne legyen tortúra, mi megoldjuk a problémáját, de ha csak épületen belüli bútor, berendezési tárgy mozgatást szeretne szállítás nélkül, ránk abban az esetben is számíthat.

Csapatunk nem fog csalódást okozni! Teljeskörű szolgáltatást be es ki csomagolás, már elérhető a legalacsonyabb áron.

 

Küldjön közvetlen üzenetet a részünkre, vagy kérjen ingyenes visszahívást!