Mutari mobila Cluj | Mutari mobila la cele mai bune preturi

Mutari mobila Cluj la cele mai bune preturi? Sunteti in cautarea unei firme de transport pentru mutari mobila Cluj? Daca da, ati nimerit unde trebuie! Firma noastra va sta la dispozitie cu servicii de mutari mobila  pentru  locuinte si birouri. Suntem disponibili  atat in Cluj-Napoca, cat si in tara, la pret avantajos.

In serviciile de mutari mobila, ne vom asigura ca bunurile dumneavoastra sunt infoliate corespunzator, pentru o siguranta mai sporita pe durata transportului. La cerere, va putem ajuta cu demontatul mobilei, pentru usurinta manipularii ori pentru evacuarea acesteia din vechea locuinta.

mutari mobila cluj
mutari mobila cluj

Apeland la firma noastra de mutari mobila Cluj, nu va mai fi nevoie sa chemati diverse persoane pentru fiecare serviciu in parte. Noi va oferim pachet complet: transport mobila, manipulare marfa si montari / demontari mobilier.

Solutia perfecta de mutari in Cluj-Napoca: manipulare marfa transport montaj mobilier la domiciliu

Avand o experienta vasta in mutare mobila Cluj  am avut grija sa ne echipam corespunzator. Astfel  serviciile de mutari prestate se ridica intotdeauna la asteptarile dumneavoastra. Asadar, la mutari mobilier Cluj, punem la dispozitie manipulanti, servicii de montari-demontari mobilier. Transportul il realizam cu autoutilitare de 3.5 si 5 tone echipate profesional, perfecte pentru nevoia dumneavoastra de transport.In timpul transportului, mobilierul este fixat cu chingi in autoutilitare.Astfel este eliminat riscul producerii unor accidente sau sa existe posibilitatea de dezafectare a mobilierului.Deasemenea, fiind ambalate in folie profesionala, puteti sta linistiti in ceea ce priveste calitatea transportului.Garantia calitatii este cartea noastra de vizita .Aceasta este sustinuta cu cei peste 350 de clienti persoane fizice si juridice  care au beneficiat de serviciile de mutare mobila Cluj la cele mai inalte standarde.

Pentru serviciile de valoare mai mare contractate, compania noastra solicita plata unui avans .In cazul in care va razganditi, avansul va fi returnat.

Mutari mobila Cluj – Servicii de calitate la preturi exceptionale

18 comentarii la „Mutari mobila Cluj | Mutari mobila la cele mai bune preturi”

 1. Seriozitate profesionalism sunt caracteristicile care descriu aceasta firma de transport. Am fost foarte mulțumit de serviciile pe care mi le-a oferit având cele mai bune preturi de pe piața. Recomand

  1. Nu pot să cred că există așa ceva în România!
   Deși doar gândul la mutatul mobilei dintr-un loc în altul îți dă dureri de cap, datorită acestei firme m-aș muta cu drag în fiecare zi.
   Profesionalism, seriozitate, punctualitate, preț corect spre deosebire de concurență unde am întâmpinat fie o comunicare deficitară, indisponibilitate, iar la aceeași calitate a serviciilor preturi mai piperate.
   Recomand serviciile oferite de această firma.

 2. Buna ziua,

  Doresc sa transport 2 dulapuri de 185 x 60 x 40 si unul de 110 x 60 x 40

  De la : Calea Baciului nr 2-4 Amera Tower Cluj-Napoca
  Pana la : Str Herculane (cart Gheorgheni) respectiv Alverna (cart Gheorgheni) Cluj-Napoca

  Va rog sa-mi spuneti daca ma puteti ajuta, care sunt costurile si cand ati putea efectua transportul

  Va multumesc pentru intelegere
  Adriana Marcu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *